Siirry pääsisältöön

Viime viikko

Huhhuh, onneksi se on ohi. Lähdimmme viime viikolla risteilylle Ruotsiin. Olimme odottaneet tätä kyseistä reissua jo useamman viikon, sillä tiesimme että pääsisimme vihdoin viettämään laatuaikaa kahdestaan ja nauttimaan kiireettömästi vapaapäivistä. Mä oon tehnyt aika hurjia työpäiviä viime aikoina. Olen saattanut lähteä töihin kuuden aikaan ja tulla puoli kymmeneltä illalla takaisin. On ollut pakko ottaa ylimääräisiä keikkavuroja jotta olen saanut kustannettua autokoulua ja muita suurempia menoja. Riku sitten vuorostaan tekee koko kesän yövuoroja, joten yhteinen aika on ollut kortilla. Tähän lisäksi Rikulla on pelejä sekä treenejä pari kertaa viikossa. Olemme saattaneet moikata mennen tullen kotiovella tai sitten emme ole nähneet ollenkaan muutamaan päivään.


Risteilylle päästessämme ensitöiksi suuntasimme hyttiin, joka oli... Noh, pieni. Koko hytti haisi aivan viemäriltä ja tällä hajuaistilla kokemus oli kamala. :D Riku sitten aloitti tämän minilomansa suihkuttamalla vettä viemäriin jotta hytissä ylipäätään pystyi edes olemaan. Olimme varanneet kahdeksalta alkavan illalliskattauksen johon suuntasimme hyvissä ajoin. Saimme ikkunapaikan johon jätimme varaus lappumme ja sen jälkeen lähdimme hakemaan ruokia. Takaisin tullessa huomasimme että paikkamme oli viety, ja pääsimme istumaan tiiviisti kahden noin 70-vuotiaan mummelin viereen. Ilmapiiri muutenkin oli jokseenkin jäätävä, eikä tämä syömiskokemus nyt muutenkaan ollut ihan sellainen mitä kuvittelin. No mutta ei se mitään.
Ruokailun jälkeen kello oli puoli kymmenen. Kävimme taxfreessä ostamassa herkkuja hyttiin ja seilasimme pitkin laivaa jonkin aikaa kunnes menimme nukkumaan. Ikävänä yllätyksenä aallokko oli suht kova koko yön, ja minä en nukkunut silmäystäkään koko yönä. Päädyimme nukkumaan eri sänkyihin sillä yhden ihmisen alapunkka kävi nopeasti hyvin ahtaaksi. Aamun koittaessa päänsärky ja krapulainen olo matkassa lähdimme Tukholmaan. Siellä oli tarkoitus shoppailla ja käydä syömässä jossain kivassa hienommassa paikassa. Laivasta ulos astuttuamme alkoin aivan jäätävä rankkasade, ja lopulta juoksimme pitkin poikin sadetta karkuun. Lopulta pääsimme metroasemalle josta menimme Drottninggatanille. Harmi vaan kun emme bonganneet mitään ostoskeskusta, vaan hyppelehdimme kaupasta toiseen aina kun sade yhtään hellitti, ja lopulta päädyimme syömään mäkkäriin. Ei nyt mennyt ihan niinkun piti. Kahden maissa lähdimme takaisin laivaan rättiväsyneinä, ja olimme päättäneet mennä yläkannelle katsomaan elokuvan beauty and the beast. Ihan hauska kokemus laivalla istua auditoriossa leffaa katsellen. Siellä salissa tunsin ensimmäistä kertaa mahassa potkuja, ja rupes ihan naurattamaan kun ihmiset puhuu miten ihanalta hivelyltä ne ensimmäiset liikkeet tuntuukaan. Mä luulen että mun mahassa asuu joku karate kid, sillä ne potkut oli ihan jäätävän kovia, ja myös Riku pystyi ne tuntemaan kädellään mahan läpi. Taisi pikkunenkin tykätä lasten leffasta. Elokuvan jälkeen istuimme eräässä ravintolassa, kävimme taxfreessä ja menimme aikaisin nukkumaan sillä olo oli aivan karsea unettoman yön ja päänsäryn takia.


Tuona yönä minä nukuin ehkä kolme tuntia ja Riku tuskin sitäkään. Tärinä ja aallokko oli aivan kamala myös takas tulo matkalla että voi morjens.. Kotiin päästyämme itse olin niin yliväsynyt etten saanut nukuttua, ja tämä toinen sitten vetäisi kolmen tunnin päikkärit ja nukahti varmaan kahdessa sekunnissa. Minä osallistuin vielä autokoulun virtuaalitunnille joka kesti kaksi tuntia, ja päähäni ei kyllä jäänyt yhtään mitään. Pakko sanoa että harvinaisen rentouttava loma oli takana. Ennemminkin tuo tuntui rankalta duunireissulta. Mutta aina ei voi voittaa. Torstaina pääsin heti työnteon makuun ja teinkin taas kaksi työvuoroa peräkkäin vaihtaen välissä paikkaa. Työtunteja tältä päivältä kertyi 14. Olipahan aika voittaja olo kotiin päästessä. Perjantaina aamusta olin lääkärissä hakemassa todistusta terveydentilastani autokoulua varten, tämän jälkeen lähdin kouluun laskemaan lääkelaskuja ja sen jälkeen iltavuoroon. Lauantaina olin aamuvuorossa ja sunnuntaina töissä 7-21. Nyt ei voi muutakun hengähtää ja nauttia parista vapaapäivästä. Siis pakko olla tekemättä yhtään mitään muuta kuin käydä ehkä salilla ja huoltamassa ripset.


<3:Julia

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Raskaus

Päätin eilen somessa julkistaa tämän omaa päätä paljon pyörittäneen asian, nimittäin sen että meille on tulossa vauva. Tämä on yksi niistä syistä jonka vuoksi hiljasuus on vanginnut blogissa. Tuntui luonnolliselta ettei asiaa heti huudeltaisi joka paikassa ja halusimme varmistua että pikkuisella on kaikki hyvin ennen kuin asia tuodaan julki. Viikkoja tällä hetkellä mittarissa on 17+1, ja kummallista raskaus kieltä puhuttaessa olen siis viikolla 18. Kävimme ensimmäisessä ultrassa viikolla 14, ja siellä se tyyppi kovaa vauhtia jumppas niin että ihan rupes naurattamaan. Rikuhan siihen tietysti viisaana miehenä totes että: "Ihan kun äitinsäkin, ei nuku ja aina jumppaamassa". Kätilö varmaan mietti päässään että taas tulee  näitä yli-innokkaiden tulevien faijojen koottuja kommentteja. Ainakin ilme oli just sen näköinen.


Alkuraskaudessa kärsin ikävistä mahakivuista, jonka vuoksi tuli lääkärin vastaanotolla juostua yhden sun toisenkin kerran. Mitään järkevää selitystä ei tälle asia…

Hyvinvointi viikko

Mulle hyvinvointi merkitsee asioita joista tulen hyvälle tuulelle, asioita joista saan energiaa ja voimaa. Päätin reissussa ollessani, että otan itseäni niskasta kiinni ja teen Suomessa juuri niitä asioita joista minä tulen hyvälle tuulelle. En voi ruoskia itseäni loputtomiin peiton alla maaten ja masentuen, siispä aloitin oman hyvinvointi viikkoni jo lauantaina. Ystäväni on valmistunut personal traineriksi, ja hän veti meille lauantaina aivan super hyvän ja tehokkaan jalkatreenin. En edes meinannut muistaa miten kunnon treeni porukalla vaikuttaakaan mielialaan. Hiottiin tekniikoita ja hikoiltiin! Jos olet ammattitaitoista valmentajaa vailla, joka todellakin tietää mitä tekee, ja osaa vastata mieltä askarruttaviin kysymyksiin, suuntaa tänne. Facebookissa täällä. Instagramissa pääset seuraamaan: cmstraining.

Krissulta tällä hetkellä myös
ystävänpäivä tarjous. Kaveruksille hauskat tehotreenit 37,20e sis alv 24%. Voin luvata ettet tule pettymään.Itse suunnistin vielä lauantaina illalla …

Raskaana nainen on kauneimmillaan

Anteeksi vaan mutta saako nauraa.. Sanotaan, että raskaana oleva nainen hehkuu, on kauneimmillaan, tuntee itsensä naiselliseksi ja mitä näitä nyt on. Voisin listata alle muutaman oman kokemuksen tästä ihanasta hehkusta. Aloitetaampa.

Hiukset:

Sanotaan että kasvaa nopeammin ja ovat parempi kuntoiset kuin normaalisti. Excucse me what? Menen suihkuun ja huomaan muutaman minuutin päästä lattian olevan niin täynnä hiuksia ettei vesi mene enää kaivosta läpi. Olen ruvennut kammoksumaan ylipäätään hiusten harjaamista, sillä tätä tahtia olen kalju kun vauva syntyy. Kaikkialla, siis kirjaimellisesti aivan kaikkialta löytyy hiuksia. Vaatteet, lattiat, peitot, sohva, pöydät ja jostain syystä myös Rikun vaatteet ovat täynnä hiuksiani. Jos jollain on vinkata edullista ja aidon näköistä peruukkia niin vinkkiä vaan tulemaan. Hiukseni ei kiillä yhtään sen enempää kuin koskaan aikaisemminkaan, eikä vaalea väri näytä pysyvän päässäni ilman että se kellertää taas viikko värjäyksen jälkeen, hopeashampoosta…